BLOG

HostTree Webhosting

HostTree Webhosting; één van de commitments die Nomad Design Online aangaat is haar strijd tegen Greenwashing bij bedrijven en overheidsinstanties. De eerste bewuste keuze die we hiervoor maakte was de keuze voor HostTree. Een Hostingservice aangesloten bij One Tree Planted.

Hou onze blog in de gaten voor meer informatie over onze bedrijfskeuzes en de strijd die we leveren met jouw hulp.

HostTree Webhosting Download hieronder de leaflet:

Wat is hosting?

Wat is dat nou eigenlijk; hosting? Stel je website voor als een huis. Een huis heeft een adres, de plek waar je website te vinden is. Dit noemen we een URL (Uniform Resource Locator) of domeinnaam. Je huis zou niet vindbaar zijn zonder deze informatie, net als je website niet vindbaar is als de bezoekers niet weten waar ze je moeten vinden.

Je huis is gebouwd op een stukje grond, net als je website. Dit “stukje grond” is de ruimte of opslag op een server. Deze servers worden beheerd door een hosting. Hier worden alle bestanden en informatie van je website veilig opgeslagen.

Deze servers gebruiken veel elektriciteit om deze service mogelijk te maken, om 24 uur per dag te draaien en jouw website in de lucht te houden. Omdat deze servers veel energie kosten kun je je goed voorstellen dat dit ook warm wordt, en dus koeling nodig heeft. Vele airconditioners zorgen ervoor dat de servers niet oververhit raken. Ook dit kost weer elektriciteit.

Waar komt deze elektriciteit vandaan, en hoe kunnen we er voor zorgen dat dit minder schadelijk is voor het milieu? Dat is wat we bij Nomad Design Online onderzoeken, blijven ontwikkelen en vooral bespreekbaar willen maken. Heb je een idee hoe wij deze service nog kunnen verbeteren? Wil je samenwerken of sparren, iets toevoegen, voel je vrij contact met ons op te nemen en het gesprek aan te gaan.

Wat leveren wij in je hosting- en onderhoudspakket?

Naast een veilige en snelle hosting service op weg naar een duurzamere manier bij HostTree, leveren we ook een onderhoudspakket voor je website. Door onze jarenlange onderzoek zijn we tot een pakket aan software en plugins gekomen om jouw website snel en veilig te laten werken. Dit scheelt jouw jaren lang onderzoeken en ploeteren. Bespaar jezelf de moeite en ga mee in de Nomad Design Online flow.

We ondersteunen je híer en nu online, zodat jouw website en bedrijf voldoet aan de AVG wetgeving, beschermd is en jouw klanten meenemen in jouw verhaal. Onder andere Cookie consent, anti spam en een gebruiksvriendelijke layout zorgen ervoor dat mensen blijven lezen en kiezen voor jouw product of dienst.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Gerelateerde berichten

people, students, university-6027028.jpg

Voordelen community websites

Wat zijn de voordelen van community websites? Met community websites brengen we mensen bij elkaar. Denk aan gerichte websites met gespecialiseerde doelgroepen, werkgroepen, studiegroepen, gelijkgestemden

Afbeelding betaalbare website

Betaalbare website laten maken

Betaalbare website laten maken: Laat nu een betaalbare website ontwerpen of ga zelf aan de slag met ons onderhoudspakket.   Is het duur om zelf

blog afbeelding DE AARDE IN HET ENERGIEVELD VAN HET UNIVERSUM

De Heilige Geest in aardetinten

De Aardse Heilige Geest roept vragen op. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Cosmisch en Aards. De aarde is 1 van de planeten waar het Goddelijk

> Start je online avontuur

BESTEL NU

Scroll to Top