Nomad Design Online

BLOG

Betaalbare website laten maken

Betaalbare website laten maken:

Laat nu een betaalbare website ontwerpen of ga zelf aan de slag met ons onderhoudspakket.

 

Is het duur om zelf een website te maken?

 

Een website laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn, is met ons pakket zelfs zeer betaalbaar. Bij Nomad Design Online geniet je de voordelen van ons professioneel samengestelde software pakket geleverd bij een hosting abonnement van HostTree.  Zo kun je voor een klein prijsje zelf aan de slag zonder zelf kostbare plugins en builders aan te hoeven schaffen. Je kunt kiezen voor een van onze templates en die zelf invullen met jouw content. Dan is je website zó in de lucht en kan je online avontuur beginnen!

In het basis onderhoudspakket zit onder andere:

  • Elementor Pro builder (normaal €55,- per jaar)
  • Nomad Design Online thema voor je website met start-up templates (t.w.v. €227,-)
  • SSL certificaat en SSL plugin voor een versleutelde verbinding
  • Cookie Consent plugin waarbij je ook je Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring kunt uploaden
  • Anti-spam en beveiliging van WordFence (normaal €99,- per jaar)
  • SEO basis (installatie Yoast Premium plugin die normaal €99,- per jaar kost, en aanmaken Google Mijn Bedrijf, Google Analytics) een Google account is hiervoor nodig. 
  • Google reCAPTCHA om je formulieren te beschermen

Uiteraard ondersteunen we je en maken je wegwijs in het WordPress dashboard. Met deze professionele plugins waarborgen we de veiligheid van jouw gegevens en die van je klant. Ook voor bookingsystemen, webshops en portfolio’s hebben we passende plugins en software die jij voor een fractie van de originele prijs mag gebruiken. Uiteraard houden wij het updaten en back-uppen voor je bij, dat is het onderhoud dat we doen. Ook geniet je van alle updates en uitbreidingen in de toekomst. Bij de onderhoudsservice hoort ook een digitale helpdesk voor kleine technische vragen. Tijdens kantoor uren staan we voor je klaar. Voor groter onderhoud en uitgebreide hulp bestaan uitgebreidere pakketten.

 

Wat als je een betaalbare website wilt laten maken?

 

Een betaalbare website kun je ook láten maken door ons design-team. Als je zelf niet te lang achter je computer wilt zitten en het ontwerpen wilt laten uitbesteden kan dat. Voor een schappelijke prijs maken we een huisstijl en passend webdesign op maat. We bieden verschillende design pakketten voor bijna elk budget. Logo’s, favicons, webdesign, ontwerp van je nieuwsbrief en social media uitingen; alles komt samen in een op maat gemaakt design voor jouw bedrijf. Op deze manier kun je mee genieten van onze expertise en ervaring met programma’s zoals als Adobe Illustrator, Nomad Design Online premium start-up templates, Procreate for Ipad en nog veel meer. Geef aan wat je budget is, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Voor een mooie uitwisseling van talenten staan we ook open. Heb jij een service te bieden in ruil voor een website, laat het ons weten! Zo helpen we ons netwerk en platform groeien en tools en talenten te delen. Wil je kennis maken met de mensen achter Nomad Design Online; stuur ons vrijblijvend een bericht via het contactformulier.

Hieronder vind je wat voorbeelden van custom webdesign dat we deden voor onze mooie klanten als Freedom Ville Portugal, Soling Jewels en Wezen van Waarde. Zo kun je met Nomad Design Online een betaalbare website laten maken met een persoonlijke touch.

webdesign atelier goldsmith

 

Wil je zelf aan de slag maar mis je de know-how van online ondernemen?

Door onze jarenlange ervaring in de digitale wereld kunnen we je snel op weg helpen, ondanks je zelf nog niet veel kaas hebt gegeten van webdesign. Onze software is zeer gebruiksvriendelijk en met een paar simpele stappen leggen we je de basis uit. Bij een hosting en onderhoudspakket krijg je ook maandelijkse ondersteuning waar nodig en zijn we tijdens kantooruren beschikbaar voor je vragen en de dingen waar je tegenaan loopt. Het opstarten van een eigen bedrijf en bijbehorende website is niet niks. Het online ondernemen is een proces waarbij je allerlei kanten van jezelf en je klanten tegen zult komen. Bij Nomad Design Online zien we dit als zeer waardevol bewustwordingsproces waarin we je graag ondersteunen langs de zijlijn, zodat je weg wat makkelijker flowt.

Tips voor content-writing, het optimaliseren van je website foto’s, basis SEO opstarten; bij Nomad Design Online ben je aan het juiste web-adres! We hebben liefde voor startende ondernemers en bieden je graag de kansen die ook ons gegund werden op het begin. Meld je aan voor een gratis intake gesprek met de opstart-coach, om helder te krijgen wat de stappen zijn die genomen moeten worden om jouw bedrijf online te laten groeien. Los van onze talenten in Webdesign, web-development, webhosting en grafisch ontwerp hebben we een groot netwerk met aangesloten experts die we graag met je verbinden. Specialismen zijn onder andere:

Met veel plezier werken we samen om voor jouw bedrijf of initiatief een passend totaal pakket samen te stellen. Zo houden we de websites betaalbaar en alles-onder-één-dak! Wil je ook een betaalbare website laten maken? Laat het ons weten via contactformulier, e-mail of WhatsApp. Wil je ons aanraden aan een ander, dan zijn we daar erg blij mee en belonen we jou bij een gesloten offerte. Informeer ons wel van tevoren, zodat we op de hoogte zijn en je kunnen uitbetalen. Zo wordt je website helemaal betaalbaar en laten we de wereld net wat mooier achter dan zij al was.

picture ad Nomad Design Online

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Wat je zelf kunt doen aan SEO voor jouw website?

Elke Nomad Design Online website wordt SEO-ready afgeleverd. Dit houdt in dat we relevante pagina namen kiezen, de website logisch en gebruiksvriendelijk indelen, gebruik maken van een snelle hosting service en voor jou de plugin  Yoast Premium SEO installeren. Dit is echt een basis van waaruit je veel meer kunt doen om beter gevonden te

Digital nomads wanted for pre-reading

The Ultimate Guide to Digital Nomadism: Pre-Readers Wanted!

Digital nomads wanted for pre-reading     Introduction   Are you ready to embark on an exciting journey as a digital nomad? Are you eager to explore the world while working remotely? We have an exciting opportunity for you! We’re currently creating an e-book that will serve as your ultimate guide to becoming a successful

Hoe word ik digital nomad in mijn Tussenjaar?

Tussenjaar in het buitenland; digital nomad worden

Hoe word ik digital nomad in mijn Tussenjaar? Nomad Design Online biedt een e-Book en e-Learning om jou op weg te helpen in het online avontuur. Ben je aankomend student en heb je een tussenjaar? Wil je graag ontdekken of online ondernemen en reizen wat voor je is? We ondersteunen je graag met onze kennis

De 5 Belangrijkste Voordelen van Yoast Premium voor je Website

De 5 Belangrijkste Voordelen van Yoast Premium voor je website

De 5 Belangrijkste voordelen van Yoast SEO Premium plugin voor je website   1. Verbeter je website voor nuttige resultaten Met Yoast Premium kun je je website optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, waardoor je hoger in de zoekresultaten terechtkomt. Dit betekent meer zichtbaarheid en meer potentiële bezoekers voor je website. Immers is het doel van

De ultieme gids voor jonge ondernemers

De ultieme gids voor jonge ondernemers

Nomad Design Hangout: De Ultieme Start-up voor jongeren, dit bouwen we momenteel op deze pagina. (juni 2023) Nomad Guide in to the Digital Galaxy Bij de Nomad Design Hangout komen twee krachtige programma’s samen. Deze programma’s zijn speciaal ontworpen voor jonge ondernemers in spe zoals jij. Het eerste programma is gericht op startende jonge ondernemers

> Start je online avontuur

BESTEL NU

Scroll naar boven