BLOG

Wormholes en de keuze van levenspaden

Een wormhole is een pad of weg waarlangs astrale- en zielenlichaam kan reizen in ruimte en tijd. Op weg naar jouw doel. Hoe kies je het juiste pad? Ik neem je mee op reis en vertel je niet alleen hoe zo’n pad eruit kan zien, en hoe of het werkt, ook leg ik uit over hoe Mission Control hier mee om gaat. Om met het laatste te beginnen. Mission Control is als Spirit, en werkt als een groot bedrijf, een soort instituut. Ze regelen ‘vluchten’, via die wormholes, en ze regelen bewustwordingstrajecten van zielen. En ja, nog veel meer. Hoe kom je met hun in contact? Laat ik eerst even iets anders uitleggen. En weer… ik geef weer hoe of het voor mij gewerkt heeft. Al heel lang, ben ik me bewust dat ik reis, en ook dat ik via wormholes reis. Eerst dacht ik: dat doe ik zelf. Fout gedacht. Ik kwam er namelijk achter dat er een soort systeem, een rode draad, in zat. Ten eerste hadden de wormholes voor mij een soort kleur. Een kleur die later bleek overeen te stemmen met de trillingsgolf waarmee ik hier op aarde gearriveerd was. Dat hoeft niet te betekenen dat je dan geen andere kleuren qua trillingsgolven kunt ‘bevaren’. Dat is mede afhankelijk van je reisdoel, en reikwijdte. Laten we het erop houden dat mijn golf onder andere overeenstemde met die van de Sumeriërs. En daarbij heb ik het niet over de Annunaki, in dit geval speelden ze wel een aanzienlijke rol tijdens de tijd van Sumerië, echter, ik was niet bij hun acties betrokken in de zin van dat ik achter hun acties stond. Integendeel. Daarover later meer.

Tijdens mijn levens hier op Aarde, heb ik door meerdere trillingsfrequenties gevlogen. Afhankelijk van mijn levensdoel op dat moment.

Kortom, ik heb wat ervaring op dat vlak.

Door de verschillende rassen worden er verschillende wormholes gebruikt. Misschien is een vergelijking met de film First Contact handig, de film waarin Jodie Foster met een soort tijdscapsule reist naar andere dimensies. Er liep een videocamera mee (de film is al wat ouder), na afloop van de reis, waarin ze van alles had meegemaakt, was er op de video een ongeveer 2 uur durende ruis te zien. De video had niet het vermogen om de beelden van de reis, doordat er door andere frequenties was gereisd dan de camera ‘aankon’, op te nemen. Wel bleek dat er wel degelijk opnames waren gemaakt, gedurende ongeveer die 2 uur. Zij dacht dat ze hetzelfde moment weer terug was, volgens de aardeklok. De videocamera en- film dacht er duidelijk anders over. Gezien de opgenomen ruis gedurende die tijdsduur.

Er is dus sprake van tijd, en ruimte, een waarneming van iemand zelf, en een opname van die beleefde tijd, terwijl op aarde de tijd als het ware ‘stil’ stond. Het gaat er hier niet om, om dit fenomeen wetenschappelijk te benaderen. De wetenschap heeft wel veel kennis, echter kan dit fenomeen slechts partieel verklaren. Het mist als het ware het bewustzijn om dit waar te kunnen nemen, én om te kunnen uitleggen. In de Quantum wetenschap komt men al een eind verder, ook al staat dit nog in de kinderschoenen.

Laat ik het vanuit spirituele ervaring proberen te benaderen. Op het moment dat je slaapt, en in toenemende gevallen ook bij waakbewustzijn, kan het deel van de ziel dat het dichtst bij het lichaam staat, het reizende voertuig met een bepaalde hoeveelheid ziels-bewustzijn (het zgn. Astrale lichaam), uittreden en gaan reizen. Dat lijkt natuurlijk prachtig, en dat is het ook. Echter een reisgids (waar kom je langs) en een tomtom (hoe kom ik daar, langs welke route – er zijn onnoembaar vele wormholes) heb je meestal wel nodig. Temeer omdat er in de vierde dan wel hogere dimensies, vele rassen en vele agenda’s vertoeven. Het zou erg vervelend zijn dat je daarin ‘verstrikt’ raakt. En dan komt Mission Control om de hoek kijken. Die begeleiden je zachtjes naar de plek van bestemming, en zorgen voor een behouden thuisvaart. Echter, er zijn wat regels. Ben je iemand die wil reizen om onderweg zelf de nodige brokken te maken, of je reist door middel van hallucinerende middelen, die niet in overeenstemming zijn met jouw zielendoel (schadelijk kunnen zijn), dan kan Mission Control besluiten om jou dicht bij je lichaam te houden, en eerst in contact te brengen met datgene wat of er in het dagelijks bestaan voor jou speelt. De zogenaamde verwerkingsdromen. Dit wordt altijd begeleid door middel van ‘dreamteams’. Speciale opgeleide medewerkers die je, als het ware, een beeldverhaal vertellen, en daarmee toewerken aan inzicht. Deze ‘dreamteams’ werken van lagere dimensies en trillingsvelden naar hogere. Oftewel, afhankelijk van jouw agenda werken ze met je mee.

Nu spelen in de vierde dimensie ook agenten afkomstig van niet vriendelijke buitenaardse rassen een rol. Hier word je tegen beschermd. In een andere blog zal ik hier meer over gaan uitleggen. Voor nu blijft het belangrijk om te beseffen dat afstemming met Spirit een basisregel is om je bewustzijnsontwikkeling soepeler te laten verlopen. Mission Control brengt je stapje voor stapje tot meer inzichten en bewustzijnsgroei.

Zelf heb ik vele ervaringen in dit gebied, ook doordat ik de mogelijkheid heb verkregen, door aanleg en leerervaringen, om samen te werken met Mission Control en Spirit. Wormholes zijn daarbij net als een (snel)weg om van portaal naar portaal te reizen, van ‘bus- of treinstation’ naar ‘bus- of treinstation’. Je stapt bij een bepaalde halte of portaal uit, kijkt rond en werkt aan je missie op dat moment en hierna reis je weer terug, via de wormhole. De buschauffeur en/of treinmachinist (medewerkers van Mission Control, net zoals de regel- en coachafdeling van Misson Control meehelpend zijn tijdens je reis) helpen je om je reisdoel te bepalen, samen met de reisgidsen, waarvan ik er één mag zijn. Tijdens begeleide meditaties leg ik meer hierover uit en vertel hoe of je in contact kunt komen met Mission Control.

© Isis Verhagen

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Gerelateerde berichten

people, students, university-6027028.jpg

Voordelen community websites

Wat zijn de voordelen van community websites? Met community websites brengen we mensen bij elkaar. Denk aan gerichte websites met gespecialiseerde doelgroepen, werkgroepen, studiegroepen, gelijkgestemden

Afbeelding betaalbare website

Betaalbare website laten maken

Betaalbare website laten maken: Laat nu een betaalbare website ontwerpen of ga zelf aan de slag met ons onderhoudspakket.   Is het duur om zelf

blog afbeelding DE AARDE IN HET ENERGIEVELD VAN HET UNIVERSUM

De Heilige Geest in aardetinten

De Aardse Heilige Geest roept vragen op. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Cosmisch en Aards. De aarde is 1 van de planeten waar het Goddelijk

> Start je online avontuur

BESTEL NU

Scroll to Top