Nomad Design Online

OVER ONS

NOMAD DESIGN ONLINE

Een team van meerdere web-experts / digital nomads met meer dan 11 jaar ervaring in het bouwen van websites, grafisch ontwerp en marketing om bedrijven te helpen online te groeien.

We zijn graag onderweg en buiten, ontdekken nieuwe plekken en contacten met liefde voor de natuur, dier en mens. 

Missie

Onze missie is om onze klanten in staat te stellen het internet ten volle te benutten door betaalbare, effectieve, op maat gemaakte ontwerp- en marketingoplossingen te bieden. We ontzorgen, ondersteunen en bieden je alle services onder één dak.

Visie

Onze visie is: de wereld nét wat mooier achterlaten dan we haar aantroffen. Met persoonlijke aandacht voor jou als klant om jouw visie de wereld in te helpen. En met liefde voor de natuur. Graag willen we uitnodigen tot gesprek over hoe we online business bewuster en milieuvriendelijker kunnen maken. En jonge ondernemers en reizigers ondersteunen in de dappere stappen naar online ondernemen. Hiervoor hebben starten we e-Learning programma’s.

TEAM

Lisa Geven
Lisa GevenDirectrice
Lees verder
Creatief brein achter Nomad Design Online. Ik werk graag samen om mooie projecten te stimuleren online. Op zoek naar talenten en initiatieven om aan elkaar te verbinden en online zichtbaar te maken.
Rein DesignWebdesign
Lees verder
Ik ondersteun jou in het vinden van een passend hosting- en onderhoudspakket, website ontwerp en online marketing.
Jij!
Jij!Nieuwe aanwinst
Lees verder
Wil je samenwerken met Nomad Design Online? We zoeken nog back-end experts en webdesigners om ons netwerk en bereik uit te breiden. Ben je ZZP-er? Wat is je grootste talent? Laat het ons weten.
Tjun-Ming Wong
Tjun-Ming WongSEO Sepcialist
Lees verder
Om het organische verkeer naar je site vergroten kijken we naar de drie pijlers van SEO die de posities in de organische zoekresultaten bepalen. Techniek, content en autoriteit.
Colinda van Dijk
Colinda van DijkStructuur 2.0
Lees verder
Een structuur waardoor je rust in je hoofd ervaart, je taken overzichtelijk zijn, je agenda niet meer propvol is en jij kan doen wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent? Om meer rust in je hoofd te krijgen en je bedrijf te laten groeien!
Video Artist
Video Artist
Lees verder
We hebben de beste video en animatie artist in huis voor jouw website animaties en ander bewegend beeld
Copywriter
CopywriterLisa Geven
Lees verder
Ook voor website teksten ben je bij ons aan het juiste web adres. SEO geoptimaliseerd en al.
Previous
Next

NOMAD GUIDE ONLINE

De ultieme gids om je digitale nomadenlevensstijl een kickstart te geven! Stapsgewijze reis en ondersteuning. Ga op een avontuur vol zelfontdekking, groei en avontuur terwijl je de wereld van digitaal nomadisme verkent. Ontdek waardevolle inzichten, praktisch advies en inspiratie om door de nomadische levensstijl te navigeren en het leven te ontwerpen dat jij wenst.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS KENNISMAKING

Neem contact op

Scroll naar boven