OVER ONS

TEAM DIGITAL NOMADS

Een team van meerdere webexperts / digital nomads met meer dan 11 jaar ervaring in het bouwen van websites, grafisch ontwerp en marketing om bedrijven te helpen online te groeien.

We zijn graag onderweg en buiten, ontdekken nieuwe plekken en contacten met liefde voor de natuur, dier en mens. 

Missie

Onze missie is om onze klanten in staat te stellen het internet ten volle te benutten door betaalbare, effectieve, op maat gemaakte ontwerp- en marketingoplossingen te bieden. We ontzorgen, ondersteunen en bieden je alle services onder één dak.

Visie

Onze visie is: de wereld nét wat mooier achterlaten dan we haar aantroffen. Met persoonlijke aandacht voor jou als klant om jouw visie de wereld in te helpen. En met liefde voor de natuur. Graag willen we uitnodigen tot gesprek over hoe we online business bewuster en milieuvriendelijker kunnen maken.

WIE IS NOMAD DESIGN ONLINE?

Lies Geven
Lies GevenDirectrice
Read More
Creatief brein achter Nomad Design Online. Ik werk graag samen om mooie projecten te stimuleren online. Op zoek naar talenten en initiatieven om aan elkaar te verbinden en online zichtbaar te maken.
Rein Design
Rein DesignWebdesign
Read More
Ik ondersteun jou in het vinden van een passend hosting- en onderhoudspakket, website ontwerp en online marketing.
Jij!
Jij!Nieuwe aanwinst
Read More
Wil je samenwerken met Nomad Design Online? We zoeken nog back-end experts en webdesigners om ons netwerk en bereik uit te breiden. Ben je ZZP-er? Wat is je grootste talent? Laat het ons weten.
Tjun-Ming Wong
Tjun-Ming WongSEO Sepcialist
Read More
Om het organische verkeer naar je site vergroten kijken we naar de drie pijlers van SEO die de posities in de organische zoekresultaten bepalen. Techniek, content en autoriteit.
Colinda van Dijk
Colinda van DijkStructuur 2.0
Read More
Een structuur waardoor je rust in je hoofd ervaart, je taken overzichtelijk zijn, je agenda niet meer propvol is en jij kan doen wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent? Om meer rust in je hoofd te krijgen en je bedrijf te laten groeien!
Opstart Coach
Opstart CoachLet there be light
Read More
Ik help jou in het proces van de opstart van je bedrijf. Dit is een proces waarbij je jezelf tegenkomt. Ik laat jou je eigen kracht ontdekken en een stap in het licht te zetten.
Previous
Next

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE

smaller Nomad Design Online

Neem contact op

Scroll to Top