OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

OVER NOMAD DESIGN ONLINE

Een team van 3 webexperts / digital nomads met meer dan 11 jaar ervaring in het bouwen van websites, grafisch ontwerp en marketing om bedrijven te helpen online te groeien.

We zijn graag onderweg en buiten, ontdekken nieuwe plekken en contacten met liefde voor de natuur, dier en mens. 

Missie

Onze missie is om onze klanten in staat te stellen het internet ten volle te benutten door betaalbare, effectieve, op maat gemaakte ontwerp- en marketingoplossingen te bieden. We ontzorgen, ondersteunen en bieden je alle services onder één dak.

Visie

Onze visie is: de wereld nét wat mooier achterlaten dan we haar aantroffen. Met persoonlijke aandacht voor jou als klant om jouw visie de wereld in te helpen. En met liefde voor de natuur. Graag willen we uitnodigen tot gesprek over hoe we online business bewuster en milieuvriendelijker kunnen maken.

Lies Geven
Lies GevenDirectrice
Read More
Creatief brein achter Nomad Design Online. Ik werk graag samen om mooie projecten te stimuleren online. Op zoek naar talenten en initiatieven om aan elkaar te verbinden en online zichtbaar te maken.
Rein Design
Rein DesignWebdesign
Read More
Ik ondersteun jou in het vinden van een passend hosting- en onderhoudspakket, website ontwerp en online marketing.
Jij!
Jij!Nieuwe aanwinst
Read More
Wil je samenwerken met Nomad Design Online? We zoeken nog back-end experts en webdesigners om ons netwerk en bereik uit te breiden. Ben je ZZP-er? Wat is je grootste talent? Laat het ons weten.
Previous
Next

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE

Neem contact op

Scroll to Top