Nomad Design Online

HostTree

Betrouwbare en meer duurzamere web hosting service. Precies dat wat je nodig hebt om je website perfect te laten lopen. Inclusief ons Premium Plugin- builder- én thema onderhoudspakket. Alles-onder-1-dak bij:

wit logo Nomad Design Online
Waarom HostTree?

Waarom is het belangrijk om voor een duurzamere hosting service te gaan?

Nomad Design Online vind het belangrijk te informeren en bij ons staat transparantie voorop. Vandaar ook dat we je graag van uitleg voorzien over de internetindustrie achter een website, en de keuzes die HostTree maakt op weg naar een betere wereld.

De internetindustrie verbruikt enorme hoeveelheden energie. De ruggengraat van het internet zijn datacenters die miljoenen grote servers bevatten, op elkaar gestapeld in rekken, deze worden elke dag de hele dag van stroom voorzien.

Deze servers verbruiken enorm veel energie en om ervoor te zorgen dat ze niet te veel verhit raken en uitvallen, worden ze elke dag de hele dag door gestraald met koude lucht. In feite wordt 40% van alle energie die wordt gebruikt om het internet van stroom te voorzien, gebruikt om te voorkomen dat de servers oververhit raken.

Ons hostingplatform is ontworpen met het oog op maximaal gebruik en geen verspilling van middelen. Elk aspect van ons hostingplatform is gebouwd om zo energiezuinig mogelijk te zijn. Daarnaast matchen we voor elke stroomsterkte die we uit het elektriciteitsnet halen, drie keer zoveel in de vorm van hernieuwbare energie via de Bonneville Environmental Foundation en planten we één boom voor elk geleverd hostingaccount.

Over deze samenwerking

Logo Nomad Design Online

Arty projects

Nomad Design Online blijft zich elke dag ontwikkelen. Een tijd geleden kwam het besef van het elektriciteitsverbruik door websites en zijn we HostTree gaan ontwikkelen. Inmiddels zijn we ook in samenwerking met een drukker die ecologische papier opties aanbiedt.

Arty projects

HostTree is zodoende een product van Nomad Design Online; een eco-friendly web hosting service die staat achter haar keuzes en blijft onderzoeken of er kansen zijn voor verduurzaming. Komend jaar gaan studenten van de master Sustainable Business Transition uitgebreid onderzoek doen voor Nomad Design Online.

Wat is hosting precies?

More sustainable green web hosting service
Hosting is het huren van een stukje opslag ruimte op een server waarop de bestanden van je website zijn opgeslagen. Zie het als het stukje bouwgrond onder een huis. De website is dan je huis, de domeinnaam je adres. Deze server met websites is ondergebracht in een datacenter en staat 24/7 in verbinding met het internet. Zo blijft jouw website altijd online! Hosting is altijd nodig bij het aanschaffen van een website en wij verzorgen dit voor jou.
Wat past bij jouw wensen? Registreer nu je HostTree web hosting- en onderhoudspakket, dan installeren wij voor jou je server, WordPress, premium plugins en Nomad Design Online thema. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. De installatie is afhankelijk van de keuze die je maakt voor je website, en dit sluit aan bij deze hosting- en onderhoudspakketten.

Wat houdt een WordPress plugin package in?

WordPress is een open source website bouwer, waar dus iedereen aan toe kan voegen. Een mooi systeem dat aansluit bij ons idee van samenwerken. WordPress is uit te breiden met zogenaamde 'plugins': onderdelen en stukjes software die je kunt toevoegen. Wij werken enkel met de programma's waar we achter staan en die, na jaren ervaring, een goede combinatie zijn gebleken. Zo hoef je zelf geen onderzoek meer te doen en heb je toch de veiligheid, snelheid en professionaliteit van premium software (t.w.v. €35,- per maand! als je het zelf zou aanschaffen). Dit komt ook ten goede aan de vindbaarheid van je website.

Kies je pakket

Basic

hosting en basis onderhoud
18,- incl. BTW / Per Maand
 • Gratis SSL certificaat
 • 2 mail accounts
 • Tot half uur maandelijks support
 • Gratis cPanel migratie
 • Advanced security

Medium

hosting uitgebreid service pakket
33,- incl. BTW / Per Maand
 • Gratis SSL certificaat
 • 5 mail accounts
 • Tot half uur maandelijks support
 • Gratis cPanel migratie
 • Advanced security

Grow

groeit met jouw bedrijf mee
55,- incl. BTW / Per Maand
 • Grotere websites
 • Gratis SSL certificaat
 • 10 mail accounts
 • Onbeperkt support
 • Gratis cPanel migratie
 • Advanced security

Wij beheren graag je hosting en leveren daarbij ons Premium plugin package. Wil je toch liever je eigen hosting beheren, maar toch voor een duurzamere keuze gaan? Nomad Design Online heeft een affiliate samenwerking met onze hosting leverancier. Klik op de knop rechts om te bekijken wat zij aanbieden. 

Scroll naar boven